Tuesday, December 21, 2021

Tuttavan oikeinkirjoitus

Tuttavan oikeinkirjoitus



Tarvitaan kääntäjä? American Heritage® Rogetin tesaurus. Julkaisija Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company. Opi sanat, joita tarvitset kommunikoidaksesi luottavaisesti. American Heritage® Englannin kielen sanakirja, viides painos, tutun oikeinkirjoitus.





MUITA SANOJA tuttavalta



Paranna sanastoasi Cambridgen käytössä olevan englanninkielisen sanaston avulla. Opi sanat, joita tarvitset kommunikoidaksesi luottavaisesti. Näitä sanoja käytetään usein yhdessä tuttavuuden kanssa. ryhmän, erityisesti poliittisen ryhmän, jäsenten välinen sopimus ja tuki heille. Smashing se ja kaapiminen läpi The Language of tutun oikeinkirjoitus, Osa 2. C1 [ C ] henkilö, jonka olet tavannut, mutta jota et tunne hyvin:.


liiketuttava. Vertaa kaverisubstantiivia epämuodollista. chum substantiivi YSTÄVÄ vanhanaikainen epämuodollinen. seuralainen HENKILÖ. kaveri epävirallinen paheksuva. ystävä substantiivi HENKILÖ, josta pidät. mate substantiivi FRIEND UK epävirallinen. mucker UK epävirallinen.


pal substantiivi epämuodollinen. Valitettavasti tutustumiseni espanjalaiseen kirjallisuuteen on melko rajallista. Hän menetti vähitellen yhteyden kaikkiin vanhoihin tuttuihinsa.


Professori Stevens on ammatillinen tuttavani - haluaisitko, että esittelen sinut hänelle? Tapasin äskettäin vanhan työtuttavani ja tuskin tunnistan häntä. Toivottavasti harkitset tutun oikeinkirjoitus ystävä, ei vain tuttava. Uutinen levisi nopeasti kaikkien ystäviemme ja tuttavien ympärille, tutun oikeinkirjoitus.


avun tarpeessa oleva ystävä on todellakin ystävä idiomi tuttavuus tuttu amigo sängynkaveri seuralainen maanmies toveri kaveri väkijoukko hyvän sään ystävä perhe asuntokaveri ystävätön intiimi kaveri kurkkii vertaisryhmä kirjekaveri kirjeystävä Näytä lisää tuloksia ». Löydät myös aiheeseen liittyviä sanoja, lauseita ja synonyymejä aiheista: Tieto ja tietoisuus.


Haluatko oppia lisää? Aiheeseen liittyvä sana tuttavuus. tuttu Englanti Keskitaso. henkilö, jonka tunnet, mutta et tunne hyvin ja joka ei siksi ole varsinainen ystävä. Tutustuminen on myös tietoa jostakin:.


Esimerkkejä tutustumisesta. Heillä on usein sukulaisia ​​ja läheisiä tuttavia, jotka elävät karkotuksen pelossa. Washingtonista Tuttavan oikeinkirjoitus. Tämä viittaa siihen, että tuttavamme auttavat todennäköisimmin meitä yksinkertaisesti siksi, että heitä on niin paljon.


Fast Companylta. Itse asiassa kaikki paitsi teräväsilmäisimmät tuttavasi eivät edes huomaa sen uutta. The Vergestä. Vaihdoin sähköpostia erään hänen vanhan tuttavansa kanssa. Slate-lehdestä. Äskettäinen tuttava kysyi minulta, mikä on suurin haasteeni työssä. Huffington Postista. Se kertoo perheestä ja ystävistä ja tuttavista, kouluista ja kirkoista ja paikallisista puistoista.


Atlantilta. Jotkut ovat itsenäisiä, he saavat ystäviä minne tahansa menevätkin, ja heillä voi olla enemmänkin tutun oikeinkirjoitus tuttavuuksia kuin syviä ystävyyssuhteita. Hän on ihmispersoona, erittäin uskollinen ja rakastaa esitellä tuttuja, jotka saattavat osua siihen. New York Daily Newsista. Se on tutun oikeinkirjoitus naisista kaikkialla, jotka ryntäsivät poistamaan kauhistuttavimpia tuttaviaan ystävälistaltaan. Ajasta. Tällaisten asiantuntijoiden oletetaan pysyvän nimettöminä, mutta väistämättä jotkut ovat osoittautuneet heidän nimittämiensä tutuiksi.


The New York Review of Booksista. Kaksi isää kertoivat soittaneensa ystäviltä, ​​tutuilta ja kansallisilta uutistoimistoilta, jotka haluavat kuulla heidän tarinansa, tutun oikeinkirjoitus. Chicago Tribunesta. Tutkimuksessa havaittiin, että uuden tuttavuuden kiittäminen saa heidät todennäköisemmin etsimään jatkuvaa suhdetta. Syövän yleistyessä ja ihmisten eläessä pidempään ja terveempänä, sairaat uskaltavat nyt enemmän yhteiskuntaan ja kohtaavat tuttuja sosiaalisissa tilanteissa.


Kadun kulmassa hän oli taitava tienaamaan rahaa ja tutustumaan. Los Angeles Timesista. Hän on itseään kutsunut ekstrovertti, hän on matkustanut laajasti ympäri osavaltiota, ja usein tuntemattomat ja tuttavat, jotka haluavat puhua, pysäyttävät hänet kadulla.


Baltimore Sunista, tutun oikeinkirjoitus. Nämä esimerkit ovat peräisin korpusista ja verkkolähteistä. Esimerkeissä olevat mielipiteet eivät edusta Cambridge Dictionaryn toimittajien tai Cambridge University Pressin tai sen lisenssinantajien mielipiteitä.


Yhteistyöt tutun kanssa. tuttavuus Nämä ovat tutun oikeinkirjoitus käytetään usein yhdessä tutun kanssa. Napsauta kollokaatiota nähdäksesi lisää esimerkkejä siitä. satunnainen tuttavuus Siksi näemme niin röyhkeää ja satunnaista tutustumista tosiasioihin.


Hansardin arkistosta. Esimerkki Hansardin arkistosta. Sisältää parlamentaarisia tietoja, jotka on lisensoitu Open Parliament License v3 -lisenssillä. läheinen tuttavuus Tuttavan oikeinkirjoitus ja kollegat olettivat, että intiimimmät toiminnot tuottavat suurimman roolituen, koska vastaajat tuntevat läheisesti tutkittavat ja heidän kykynsä.


Cambridge English Corpuksesta. intiimi tuttavuus Kukaan ei olisi voinut saada näin pitkää ja läheistä tuttavuutta edesmenneen ystävämme kanssa saamatta todellista ihailua hänen ominaisuuksistaan ​​ja luonteestaan.


Katso kaikki kollokaatiot tuttujen kanssa. Tuttavan käännökset perinteiseksi kiinaksi. 相識的人,熟人, 泛泛之交, (用在某些表達方式中表示)認識,結識…, tutun oikeinkirjoitus. Katso lisää. kiinaksi yksinkertaistettu. 相识的人,熟人, 泛泛之交, (用在某些表达方式中表示)认识,结识…. espanjaksi. portugaliksi.


japaniksi. turkkiksi. ranskaksi. katalaaniksi. arabiaksi, tutun oikeinkirjoitus. tšekin kielellä. tanskaksi. indonesiaksi. thai kielellä. vietnamiksi. puolaksi. malaijiksi. saksaksi. norjaksi. koreaksi. italiaksi. venäjäksi.


知人, 知り合い…, tutun oikeinkirjoitus. tanıdık, bildik, aşina…. connaissance [feminiininen], connaissance, connaissance de…. conegut, -uda…. أحَد المَعارِف…. známý člověkznalost….





treffisivustot pitkille naisille



Tuttavalla, kumppanilla, seuralaisella, ystävällä tarkoitetaan henkilöä, jonka kanssa ollaan yhteydessä. Tuttava on joku, joka tunnistetaan näön perusteella tai joku, joka tunnetaan, vaikkakaan ei läheisesti: satunnainen tuttavuus. Työtoveri on henkilö, joka on usein yrityksessä, yleensä jonkin yhteisen työn, yrityksen tai harrastuksen vuoksi: liikekumppani.


Seuralainen on henkilö, joka jakaa toiminnan, kohtalon tai tilan: matkakumppani; epätoivoinen kumppani. Ystävä on henkilö, jonka kanssa ollaan läheisessä välissä ja jota kohtaan tunnetaan lämmin kiintymys: luotettava ystävä. MUUT SANAT tuttavalta ei · tuttav ·, substantiivi ei · tuttav · tuttavuus, substantiivi ennakko · tuttavuus, substantiivi pseu·do · tuttav · tuttavuus, substantiivi.


uudelleen · tuttavuus, substantiivi. KATSO LISÄÄ LOMAKKIA KATSO VÄHEMMÄN LOMAKKEET  . Sanat lähistöllä tuttava akustoelectronic , acoustooptics , A. com lyhentämätön Random Housen lyhentämättömän sanakirjan perusteella, © Random House, Inc. Sanat , jotka liittyvät sanaan tuttavuus , kollega , kumppani , ystävä , naapuri , tuttavuus , assosiaatio , kontakti , tietoisuus , tunteminen , keskustelu , toveruus , ote , läheisyys , ken , suhde , ymmärrys.


Miten tuttavuutta käytetään lauseessa Kun Coupangin toimitusjohtaja Bom Kim halusi laajentaa liiketoimintaansa kesän aikana, Pham, joka harkitsi aiemmin varhaiseläkkeelle jäämistä Uber-työnsä jälkeen, esitteli yhteisen tuttavan, joka tapasi ensimmäisen kerran videochatin kautta.


Kim Stanley Robinson pitää toivoa - Anna jotain vihreää Liz Greene 7. lokakuuta, Nautilus. Kurjuutta Minskissä Eugene Robinson 18. elokuuta, Ozy. Mitä Covid tarkoittaa kaupungeille ja avioliittoille? Dubner 26. maaliskuuta, Freakonomics. Unohda päätöslauselmat; Kokeile muutamaa julistusta Kevin Bleyer 1. tammikuuta, DAILY BEAST. School Shooters rakastaa tätä pickup Artistin verkkosivusto Brandy Zadrozny 5. joulukuuta, DAILY BEAST. Borgesilla oli nero kirjallisuuden suhteen, mutta ei rakkautta tai paljon muuta Allen Barra 24. lokakuuta, DAILY BEAST.


ilmoittaa henkilölle. Oletko tutustunut hänelle suunnitelmiisi? in kennis stel يُـعْـلِـم съобщавам informar seznámit, informovat mitteilen underrette; gøre bekendt med ενημερώνω informar kurssi viima مطلع کردن kertoa aviser לְיָדֵע, לְלָמֵד सूचना देना upoznati tájékoztat vkit vmiről mengenalkan tilkynna, lata vita informare 知 ら せ る 알리다 supažindinti iepazīstināt memaklumi op de hoogte stellen gjøre kjent, underrette om zapoznawać خبرول dar conhecer Informa despre ознакомить oboznámiť seznaniti informisati se underrätta แนะนำ haberdar etmek 通知 повідомляти, сповіщати مطلع کرنا thông báo 通知.


henkilö, jonka tuntee hieman. tiedolla. Minun tuntemukseni Shakespearen teoksiin on vähäinen. kennis معرفة ب познание Conhecimento znalost kuolla Kenntnis kendskab til εξοικείωση, γνώση conocimiento tundmine آشنایی tuntemus connaissance הֵכֵּרוּת, הֵיכֵּרוּת परिचय poznavanje ismeret pengetahuan þekking conoscenza 知識 지식 pažintis virspusējas zināšanas pengetahuan kennis kjennskap; bekjentskap znajomość اشنايي Conhecimento cunoştinţe despre знакомство с znalosť poznavanje poznavanje kännedom, bekantskap ความ รู้ Bilgi 瞭解, 認識 знання علم, واقفیت su Hieu Biet 了解.


tietää tai olla tuttu. En ole hänen isänsä tuttu. bekend يعرف познавам conhecer znát SE s kennen kende γνωρίζω conocer tundma آشنا بودن با Tuntea connaître לְהַכִּיר परिचित poznavati ismer kenal þekkja, Vera kunnugur conoscere 知 り 合 っ て い る 알고 있다 būti pažįstamam būt pazīstamam ar kenal kennen kjenne, være kjent med znać się z پيژندنه له conhecer cunoaşte быть знакомым с poznať sa s poznati poznavati Vara bekant med คุ้นเคย กับ tanımak 認識, 熟識 бути знайомим з واقف, جاننے والا quen Biet 认识.


tutustuakseen johonkin. Tein häneen tuttavuuden ollessani lomalla Ranskassa. ontmoet يَتَعَرّف عَلَى запознавам conhecer seznámit se jemanden kennenlernen lære at kende κάνω γνωριμίκμμ. conocer, tener trato con kellegagi tutvuma با کسی آشنا شدن tutustua faire la connaissance de qqn לְהַכִּיר परिचित बनाना upoznati megismerkedik vkivel berkenalan kynnast ruokia la conoscenza di qualcuno 知 り 合 い に な る 을 알게 되다 susipažinti su kuo iepazīties ar kadu berkenalan kennismaken bli kjent med, Laere å kjenne poznawać się z KIMS اشنا كيدله چا سره conhecer kasvot cunoştinţă ov cineva познакомиться zoznámiť sa seznaniti SE upoznati SE göra bekantskap med NGN ทำความ คุ้นเคย birisiyle tanısmak, Ahbap Olmak 結識 某人 познайомитися з кимось واقفیت پیدا کرنا Lam quen VOI 结识 某人.


Kernermanin englannin monikielinen sanakirja © K Dictionaries Ltd. tuttavuus n. conocimiento; trato; [ henkilö ] un conocido, una conocida. Mainittu kohdassa? Puhuva tuttava tunnustaa tuttavuus tuttavuus väkivalta tuttavuus tuttavuus tuttuus tarttuva tarttuvuus edistäjä analfabeettinen kumppani auld tietoisuus sokkotreffit kirjat bunkkampi käyntikortti.


Viittauksia klassiseen kirjallisuuteen? Kahden viikon tuttavuus on todella vähän. Katso kontekstissa. Serkkusi on tuttavani, rouva Miller. Shtcherbatskyt tutustuivat myös englantilaisen Lady Somebodyn perheeseen, saksalaisen kreivitären ja hänen poikansa, jotka haavoittuivat viime sodassa, sekä oppineen ruotsalaisen ja M.


On kuitenkin huomionarvoista, että hän ei vaatinut Catherinen kirjoitusta jokaisessa viestissä eikä vaatinut lupaustaan ​​välittää jokaisen uuden tuttavuuden luonnetta eikä yksityiskohtaa jokaisesta mielenkiintoisesta keskustelusta, jonka Bath saattaa tuottaa.


Saan paljon tuttavuuksia. Tunnen amerikkalaisen heti kun näen hänet – ja siksi puhun hänelle ja tutustun häneen. Hän ei ollut juurikaan tekemisissä yhdenkään perheen kanssa tuon piirin ulkopuolella; hänen kauhunsa myöhäisistä tunteista ja suuret illallisjuhlat tekivät hänestä sopimattoman kaikille tuttaville, mutta sellaisiksi, jotka kävisivät hänen luonaan omilla ehdoillaan. Willoughby oli mukana jokaisessa tapaamisessa; ja helppous ja tuttuus, joka luonnollisesti osallistui näihin juhliin, oli tarkalleen laskettu lisäämään läheisyyttä hänen tutustumiseensa Dashwoodseihin, antamaan hänelle tilaisuuden nähdä Mariannen erinomaisuudet, osoittaa hänen eloisaa ihailuaan Mariannea kohtaan ja vastaanottaa hänen käytöksensä. itselleen, hänen kiintymyksensä tarkin vakuutus.


Äitini outo tapa tutustua sinuun. Tämä ystävä ja Sir Walter eivät menneet naimisiin, vaikka heidän tuttavansa olisi odottanut siinä päässä. Lady Elliotin kuolemasta oli kulunut 13 vuotta, ja he olivat edelleen lähellä naapureita ja läheisiä ystäviä, ja yksi jäi leskeksi, toinen leskeksi.


Poikansa tyhmyydestä uupuneena ja Fraulein Hedwigin isän tarjoamasta myötäjäisestä liikuttuneena luutnantin vanhemmat olivat suostuneet kulkemaan Heidelbergin kautta tutustuakseen nuoreen naiseen. Haastattelu oli tyydyttävä, ja Fraulein Hedwig oli tyytyväinen voidessaan näyttää rakastajansa Stadtgartenissa koko Frau Professori Erlinin taloudelle.


Kaikki mikä on oikein kirjoitusasu ja määritelmät, mukaan lukien "Tuttu tai tuttavuus" perustuvat virallisiin englannin sanakirjoihin, mikä tarkoittaa, että voit selata verkkosivustoamme luottavaisin mielin! Yleisiä hakuja, jotka johtavat tälle sivulle: kuinka kirjoitetaan tuttu, tutun oikeinkirjoitus, miten tuttu kirjoitetaan, oikeinkirjoituksen tarkistus tuttavuus, miten kirjoitetaan tuttu. Jätä vastaus Peruuta vastaus Kommenttisi ilmestyy sen jälkeen, kun se on hyväksytty, se kestää yleensä 6 tuntia.


Nimesi Sähköpostiosoite Δ. Viimeksi päivitetty: 20. toukokuuta, julkaistu: 20. kesäkuuta,

No comments:

Post a Comment